Bewust van A naar B - Wandel een etappe mee

Bewust van A naar B - Een wandeling voor bewuste bewegers

Waarom ik bewust van A naar B ga bewegen? Het is eigenlijk heel simpel. Ik heb er zin in. Dat is de reden. En ik vind het leuk om jou te ontmoeten. Weer. Of voor de eerste keer.

Vanaf vrijdag 9 augustus wandel ik in twintig etappes van Oost naar West Nederland via de Marskramersroute en tijdens die prachtige route kunnen jij en ik elkaar spreken.

We delen onze verhalen, staan stil bij wat er toe doet en genieten van de natuur en elkaars aanwezigheid. Vanzelfsprekend luister ik naar jou en hebben we tijd en ruimte om inzichten te delen. Bewust van A naar B dus!

Hieronder zie je de route die begint in Bad Bentheim en eindigt in Scheveningen. De etappes zijn tussen de 13 en 25 km lang, dus voor iedereen te doen. De helft van de etappes zijn gereserveerd, dus als je graag samen onderweg wilt: meld je dan snel aan.

Je weet, het is mijn werk om een tijdje op het pad van mensen mee te wandelen en hen te begeleiden. Deze zomer nodig ik jou uit om samen met mij, bewust in beweging te komen. Je kunt je via het aanmeldformulier gratis aanmelden voor een etappe. Tot onderweg!

Bewust van A naar B - Zomerwandeling

    Geef hier je voorkeur op voor een etappe. Je kunt meer data aanvinken en je krijgt zo snel mogelijk bericht van mij waar wij elkaar gaan ontmoeten.