"Goede Voornemens"

Zo aan het begin van het jaar vallen we er allemaal wel een keer voor: een goed voornemen. We willen ‘het anders gaan doen‘. Beter, sneller, meer, minder, intenser, soepeler, mooier, vaker. Nou ja, je kent het wel. Zeven jaar geleden had ik ineens een acute hernia. Ja, dat is dubbelop en ik kan je zeggen: zoveel pijn deed het ook. Het was geen 1 januari, maar toch nam ik mij voor: meer voor mij lichaam te gaan zorgen, want…. Ik vertel je er in de onderstaande video meer over.

Het is bekend dat goede voornemens niet werken. En toch gaan we voor de bijl rond Nieuwjaar.

Wat wel werkt, is jezelf helder voor de geest halen wat je wel en niet gaat doen en laten om je doel te bereiken. Visualiseren helpt daarbij! Lukt het je even niet, weet dan wat je Plan B is voor die heikele momenten waarop jouw zwaktes om de hoek komen kijken.

Je ontmoet in de video: Erik Westein, Personal Trainer in Wageningen. Hij vertelt je wat zijn geheim is om een goed voornemen tot resultaten te laten leiden en we krijgen weer een mooi antwoord op de vraag: ‘Werkt bewust leven?’

Meer lezen over de zin en onzin van goede voornemens? Hier is een kort artikel van NOS te vinden uit 2016.

De interviewserie ‘Werkt bewust leven?’ geeft antwoord op de vraag én biedt jou een kijkje in het leven van mensen zoals jij en ik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top