Stilte geeft inzicht

De afgelopen maanden hebben mij dynamiek en stilte gebracht. Dynamiek door met anderen van A naar B te wandelen. En de stilte ontstond tijdens kilometers alleen wandelen. Tijdens die uren kon ik ontdekken wat A naar B voor mij betekent. Wat ik ermee kan en wat er innerlijk aan mij gevraagd wordt.

Deze stilte gaf inzicht en contact met mijn verlangen. Want ik ervaar een gemis. En dat gemis wordt steeds groter: de behoefte om dynamiek met anderen te doorleven… Van een voornemen samen iets moois te maken, in de wereld van nu staan, contact houden met de plek waar groei ontstaat en anderen faciliteren de weg van groei te bewandelen.

Om je een beeld te geven van wat ik bedoel met het verlangen naar dynamiek en uitdaging, hier een filmpje van tien jaar geleden. Daar gebeurt waar ik zo blij van word: leren met en van elkaar.

Je kijkt naar een bijeenkomst van Cre-aid; een co-creatiedag georganiseerd door Guido Crolla | Denkbeeldhouwer en Chief Listening Officer op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Het is inmiddels tien jaar geleden, maar ik denk nog vaak terug aan die dag.

Mijn boek ‘De Tussentijd – route naar verbindend leiderschap’ kwam dat jaar uit en ik wilde het boek tot leven gaan brengen. De studenten van de HAN hebben mij die dag bijgestaan om antwoord te vinden op die vraag hoe ik dat kan doen. Je ziet hier een impressie van de dag.

Aan het einde van de dag gaf ik feedback aan de studenten. Je bekijkt mijn reactie hier.

Terugdenkend aan die dag, word ik blij. Ik wil er meer van. En daar ga ik werk van maken.

#bewustvanAnaarB #ontwikkeling #jepadwandelen #stappenzetten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Koekje erbij? Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruik ik cookies.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.