Schermafbeelding 2019-08-30 om 16.34.28

In de maand augustus wandelde ik van Oost naar West Nederland. Voordat ik begon was ik in mijn gedachten een jonge Godin die de wereld aankon: in twintig etappes en 400 kilometer verder zou ik de eindstreep makkelijk halen. Niets menselijks is mij vreemd: ik had mijzelf zwaar overschat. De werkelijkheid was namelijk anders: al na twee dagen had ik door een veel te zware rugzak enorme blaren onder beide voeten en aan het einde van de tocht wilde mijn linkerbeen niet meer vooruit. Dat is de mindere kant van dit avontuur.

Over alle prachtige inzichten, gesprekken en thema's die ons persoonlijk raken, schreef ik een aantal blogs die je hier kunt lezen. Het was een feest om onderweg te zijn met al die mooie mensen die meewandelde. Ieder een etappe, met ieder een eigen verhaal. Je leest ze hier.

Verder lees je in deze vierde Reflect! over het nieuwe jaartraject dat ik heb ontwikkeld: "Bewust van A naar B bewegen".

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst als je interesse hebt om ook mee te doen en maak zo van 2020 het jaar van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Lieve groet, Debbie

Zien waar jouw kansen tot ontwikkeling liggen

Het is regelmatig onderwerp van coaching: de vraag "Waar liggen mijn kansen tot ontwikkeling?" Mijn antwoord is dan: het leven is een grote speeltuin vol met kansen tot verdieping en inzicht. Veel meer dan bewust het leven leven, hoef je dan ook niet te doen om antwoorden te vinden op vragen die jij hebt. Er doen zich op een dag namelijk diverse situaties voor, die jou uitnodigen om te groeien. En juist om die bewustwording gaat het bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens een van de wandelingen deze zomer in het wandeltraject 'Bewust van A naar B', was ik onderweg met Lotte van Graas. Wij gaan 'Way back' en het was dan ook geweldig om ter plekke met elkaar vast te stellen dat er leren op de loer lag! Lotte vertelt je er meer over in dit filmpje. Wil je ook de blog over onze ontmoeting lezen? Dat kan hier.

Informatiebijeenkomst "Bewust van A naar B bewegen"

Tijdens de wandeling van Maartensdijk naar Breukelen, vertelde ik aan Peter-Paul Lucker, teamleider bij De Basis in Doorn, dat ik het nieuwe jaarprogramma ga begeleiden. Hij luisterde naar de opzet, gaf feedback en was heel erg enthousiast. Natuurlijk wil ik het enthousiasme met zoveel mogelijk mensen delen en ik wil jou ook graag inspireren te overwegen of je ook bij de groep van acht deelnemers wil horen om zo 2020 jouw jaar te maken, waarin jij die stappen zet die bij jouw passen. Peter-Paul deelt in dit filmpje zijn beelden bij het jaarprogramma. Overweeg je zelf één van de acht deelnemers te zijn? Wil je ook in een selecte groep gelijkgestemde mannen en vrouwen onderweg zijn? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op vrijdag 22 november 2019 in Dordrecht.

Meer informatie en gratis aanmelden: klik hier!

"Tover 2020 om tot het jaar waarin jij bewust van A naar B beweegt!"

Mooie plaatjes van het wandelavontuur

Om je mee te laten genieten van de schoonheid van ons land, de prachtige ontmoetingen die ik had met de mensen die een etappe met mij meeliepen en om je te inspireren vooral in beweging te blijven, hier wat mooie plaatjes van mijn wandelavontuur van deze zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Koekje erbij? Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruik ik cookies.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.