Schermafbeelding 2019-08-30 om 16.34.28

In de maand augustus wandelde ik van Oost naar West Nederland. Voordat ik begon was ik in mijn gedachten een jonge Godin die de wereld aankon: in twintig etappes en 400 kilometer verder zou ik de eindstreep makkelijk halen. Niets menselijks is mij vreemd: ik had mijzelf zwaar overschat. De werkelijkheid was namelijk anders: al na twee dagen had ik door een veel te zware rugzak enorme blaren onder beide voeten en aan het einde van de tocht wilde mijn linkerbeen niet meer vooruit. Dat is de mindere kant van dit avontuur.

Over alle prachtige inzichten, gesprekken en thema's die ons persoonlijk raken, schreef ik een aantal blogs die je hier kunt lezen. Het was een feest om onderweg te zijn met al die mooie mensen die meewandelde. Ieder een etappe, met ieder een eigen verhaal. Je leest ze hier.

Zien waar jouw kansen tot ontwikkeling liggen

Het is regelmatig onderwerp van coaching: de vraag "Waar liggen mijn kansen tot ontwikkeling?" Mijn antwoord is dan: het leven is een grote speeltuin vol met kansen tot verdieping en inzicht. Veel meer dan bewust het leven leven, hoef je dan ook niet te doen om antwoorden te vinden op vragen die jij hebt. Er doen zich op een dag namelijk diverse situaties voor, die jou uitnodigen om te groeien. En juist om die bewustwording gaat het bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens een van de wandelingen deze zomer in het wandeltraject 'Bewust van A naar B', was ik onderweg met Lotte van Graas. Wij gaan 'Way back' en het was dan ook geweldig om ter plekke met elkaar vast te stellen dat er leren op de loer lag! Lotte vertelt je er meer over in dit filmpje. Wil je ook de blog over onze ontmoeting lezen? Dat kan hier.

"Bewust leven en werken geeft ontwikkeling"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top