Debbie Molhuizen-1

Mijn verhaal

Ik kwam voor het eerst in aanraking met eerlijke en rake feedback tijdens mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Mijn docent had gelijk: ik deed mijzelf sterker voor omdat ik mijzelf klein voelde.

Ondanks de confronterende lessen die ik gedurende mijn studie sociale- en organisatie psychologie heb ervaren, voelde ik mij toch als een vis in het water. De diepgang, openheid en focus op ontwikkeling maakte dat ik mij voor het eerst op een ‘school’, thuis voelde. Ik kwam in verbinding met mijn passie voor bewustzijnsontwikkeling en heb vanaf dat moment van mijn eigen ontwikkeling mijn hobby gemaakt. Het is heerlijk dat ik inmiddels ruim twintig jaar als trainer, business coach en bewustmaker anderen mag begeleiden ook bewust te leven en werken.

Ik werk het liefst met en voor ondernemende geesten die net als ik open staan voor reflectie en feedback. Je bent bij mij aan het goede adres als je écht een verdieping wilt maken en ervan houdt om tot de kern te gaan. Bij mij wordt niet om de hete brij heen gedraaid. Ben je bijvoorbeeld als leider van je bedrijf met veel zaken tegelijk bezig, dan zal ik daar vragen over stellen zodat jij helder krijgt wat de effecten van jouw keuzes zijn. Of wil je al jaren starten met een eenmanszaak maar hecht je sterk aan zekerheid? Ik neem je mee naar alle angsten die je weerhouden en laat je voelen en ervaren wat zekerheid voor jou betekent. Ik houd niet van onnodig lange trajecten, maar focus mij op resultaat met aandacht waar jij voor wilt gaan.

Over Debbie Molhuizen

“JOUW ENERGIENIVEAU WORDT OPTIMAAL OP HET MOMENT DAT JIJ JOUW BREIN, JOUW EMOTIES EN JOUW INTUÏTIE MET ELKAAR GAAT LATEN SAMENWERKEN”

Levensgebieden

Tijdens mijn diverse studies heb ik vanuit verschillende invalshoeken naar eenzelfde vraagstuk leren kijken en heb ik mij gespecialiseerd in het faciliteren van leerprocessen van volwassenen. Ik faciliteerde twintig jaar leer- en veranderprocessen binnen organisaties, begeleidde teams en individuen en ontwierp leerprogramma’s op het gebied van sales, coaching, management, ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke groei. Binnen de programma’s werd aandacht besteed aan de vier levensgebieden werk, relaties, gezondheid en geld.

Wil je kennismaken?

Wil je kennis maken om te onderzoeken welke vorm van ondersteuning het beste bij jou en jouw leervraag past?

Plan dan nu een vrijblijvend gesprek zodat we kunnen ontdekken wat jouw vragen zijn en of ik je daarbij kan begeleiden.

Scroll naar top