Intervisie

  • Samenkomen met gelijkgestemden.
  • Eigen vraagstukken inbrengen.
  • Steunen en gesteund worden.
  • Beter worden in de onderstroom van samenwerken en samen zijn.
  • Inzicht krijgen in jezelf. 

Voor wie?

Het past bij jou om stil te staan bij het leven en jouw werk. Je wilt je ontwikkelen en je hecht aan reflectie en inzicht. Het is voor jou geen vraag maar een weten: door persoonlijke groei kun je situaties die net wat meer van jou vragen, aan.

Neem dan ook contact op als je:

  • je wilt aanmelden voor een groep
  • je zelf een groep hebt samengesteld en professionele begeleiding zoekt
  • je intervisie binnen jouw bedrijf of branche wilt inregelen.
  • je wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn.

“DE VRAGEN KRIJG JE VAN ANDEREN, DE OPLOSSING VIND JE ZELF”

Hoe werkt intervisie?

Met intervisie kom je met gelijkgestemden bij elkaar, om vraagstukken rond leven en werk in te brengen, te bevragen en te bespreken.

Doel is niet alleen het vinden van antwoorden, maar ook het effectiever leren communiceren, het leren zien en benoemen van de onderstroom en het durven uitstellen van oordeel. Een vaste groep van 4 tot 6 personen ontmoet elkaar vier keer per jaar.

We plannen de data en frequentie in overleg. De sessies vinden plaats in Dordrecht en starten met een gezamenlijke lunch, thuis aan de keukentafel. Dat praat fijn en ontspannen bij! Vervolgens is er een korte pauze, waarna de intervisie aanvangt. Geen koetjes en kalfjes meer, maar een intense middag vol inspiratie en inzichten volgt. Rond zes uur eindigt de sessie.

intervisie 2

Laat hier je gegevens achter als je meer wilt weten over de mogelijkheden

Methoden

Er bestaan vele methoden voor intervisie. De diverse methodieken komen aan bod en worden afhankelijk van het gedeelde vraagstuk ingezet. Bij aanvang krijgen we inzicht in welke vraagstukken er spelen. We maken vervolgens gebruik van de kracht van de groep en de inzichten van het individu. We stellen de behoefte om te komen tot een oplossing uit en we trainen met het blijven stellen van passende vragen. Je ontmoet jezelf op het moment dat je een vraag inbrengt én je leert meer over jezelf op het moment dat je bijdraagt aan het helder krijgen van het vraagstuk van de ander. 

Individuele begeleiding

Wil je stilstaan bij vraagstukken, maar toch liever individueel? Dat kan met behulp van coaching. Je leest er hier meer over. 

intervisie 2

“waarom moeilijk doen, als het samen kan” - Loesje

Debbie Molhuizen

Ik ben Debbie Molhuizen en ik begeleid ondernemende geesten zoals jij, bij vragen die spelen rond leven en werk. Als Algemeen Sociaal Wetenschapper heb ik geleerd naar vraagstukken te kijken vanuit een multidisciplinaire invalshoek. Naast sociale- en organisatiepsychologie, heb ik mij verdiept in sociologie, culturele antropologie, management en organisatie ontwikkeling. Later heb ik een studie lichaamsgerichte psychotherapie en diverse opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en traumaverwerking gevolgd.

Juist door deze brede kijk en mijn jaren ervaring, heb ik het vermogen om de intervisiegroep effectief te begeleiden. Wil je een groep starten of je aansluiten bij een groep, neem dan contact op via 06 53427969.

Scroll naar top