Vlog

Interviewserie - Werkt bewust leven?

Gelukkig ontmoet ik steeds meer mensen die kwetsbaarheid en kracht verbinden. Zij durven zich open te stellen voor wat het leven brengt. En dat gaat voorbij aan alleen maar gelukkig zijn, lekker presteren, de makkelijkste kinderen hebben, altijd blij zijn en de perfecte job hebben. Nee, het leven loopt regelmatig stroef op het gebied van geld, relaties, werk en/of gezondheid. 

In de interviewserie 'Werkt bewust leven?' geven mensen zoals jij en ik antwoord op deze vraag en delen zij open over de mooie en minder mooie momenten van het leven.

"Goede Voornemens"

Goede voornemens bepalen, is vragen om problemen! Erik Westein, Personal Trainer deelt zijn antwoord op de vraag waarom het toch allemaal niet wil lukken met het behalen van de gewenste resultaten. En natuurlijk, op de valreep, geeft hij zijn visie op bewust leven en werken.

"In de zorgstand?!"

In dit interview vertelt Simone Vink waar haar "zorg-stand" ontstaan is. Is het nou de aard van het beestje óf heeft Simone aangeleerd vooral voor anderen te zorgen?

"Rouwen doet pijn"

Wat is ervoor nodig om als maatschapsmanager een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het team van Obstetrie en Gynaecology? Helma Havinga kijkt terug naar haar ontwikkeling en komt tot de conclusie dat bewust leven werkt!

"Bijna burned-out, maar net niet!"

Wat doe je voor de tweede keer met een burn-out wordt geconfronteerd? Mireille van der Heijden was er de laatste keer eerder bij, waardoor zij niet helemaal terug bij af was. Zij luistert nu meer naar haar lijf en zorgt beter voor zichzelf dan ooit.

"Met hart voor zaken"

Wat gebeurt er op het moment dat je jezelf afhankelijk opstelt en je steeds complimenten van een ander nodig hebt? Jurriën Kamst vertelt openhartig over de ontwikkeling van zijn ego en de voordelen van bewustwording.
Scroll naar top