Voor interviews en andere media aanvragen kunt u contact opnemen via info@debbiemolhuizen.nl of bellen met 06 53427969.

In de media

Pioniers Magazine
Jezelf recht in de spiegel aankijken, waardoor jouw bedrijf groeit.

Link artikel Pioniers Magazine

De Kaap
In 2010 heeft De Kaap aandacht besteed aan het uitkomen van het boek van Debbie Molhuizen over Verbindend Leiderschap. Er is verslag gedaan van de boekpresentatie waar ook de toenmalige uitgever van Ten Have, Ineke Hogema bij aanwezig was.

Link artikel de Kaap

Flow
De fasen van de tussentijd zijn uiteengezet in het populaire magazine Flow. Daarbij zijn diverse mensen geïnterviewd over hun persoonlijke ervaringen met tussentijd. Debbie Molhuizen deelt haar visie op het fenomeen.

Link artikel Flow

Intermediair
Naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘De tussentijd; route naar verbindend leiderschap’ besteed Intermediair kort en bondig aandacht aan deze gebeurtenis.

Link artikel Intermediair

Management Support
Secretaresses en Personal Assistants werken vaak als verbinder binnen organisaties. Voor hen schreef Debbie Molhuizen een artikel over tussentijd. Zij beschrijft hierin de fasen van de Tussentijd en geeft tips hoe om te gaan met tussentijd in organisaties.

Link artikel Management Support

Viva
Naar aanleiding van haar nominatie voor Viva 400, werd aan Debbie gevraagd ‘Hoe kun je omgaan met de wens een nieuwe baan te willen in deze huidige tijd’. Debbie geeft haar visie.

Link artikel Viva

Viva 400
Voor de allereerste Viva 400 is Debbie geïnterviewd over ondernemerschap & haar droom.

Link artikel Viva 400

Happinez nummer 3 - 2017

Nadat Debbie in 2015 alles achter zich heeft gelaten en ervaart dat zij meer zelfvertrouwen heeft dan ooit, wordt zij geïnterviewd voor Happinez over haar boek "Failliet zo gek nog niet - bewust omgaan met een crisis".

Link artikel Happinez

interview
Flow Magazine - tussentijd
viva
Happinez 2
Scroll naar top