Ideeën

In deze vlog vertel ik je meer over de zomerwandeling die ik ga maken vanaf 9 augustus aanstaande. Leuk om in de reacties te lezen over wat jij van plan bent in augustus.

Heb het fijn onderweg…..!

2 gedachtes op “Ideeën”

 1. Arnoud de Jonge

  Wat een mooi plan Debbie!! Erg herkenbaar, de zoektocht naar ritme en de ‘excuses’ om er zo snel mogelijk weer van af te stappen ;). Zo’n mooie wandeling zal veel inspiratie brengen, en daarnaast: Nederland is zoooo mooi!
  Ik ben net terug van een heerlijke vakantie in Schotland, veel outdoor activiteiten, heb genoten daar, maar eigenlijk hoef je niet ver te reizen om van de natuur te genieten en te reflecteren.
  Zo te lezen zit je schema al aardig vol qua wandelpartners, maar als je nog een route hebt waar ik een stuk mee kan lopen, zou ik dat heel leuk vinden. Vooral tijdens je eerste 11 dagen, dus ten oosten van Amersfoort. Mocht je nog ruimte hebben, lees ik het graag.
  ‘n Zonnige zomergroet en heel veel succes gewenst, Arnoud

  1. Debbie Molhuizen

   Hoi Arnoud! Wat ontzettend leuk van je te horen. Schotland.. ook prachtig. Mijn eerste wandeldag zit erop. Heerlijk gewandeld. Er is nog ruimte om mee te wandelen, juist ten Oosten van Amersfoort, dus wie weet lukt het. Mogelijk is: 14 aug van station Holten naar Lettele of 20 augustus van Veenhuizerveld naar Terschuur. Laat maar weten via mijn email adres: info@debbiemolhuizen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Koekje erbij? Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruik ik cookies.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.