Gratis online training

Bewust Omgaan Met Een Crisis - BOMEC

Het gaat de laatste tijd niet helemaal lekker in je leven en/of werk. Het liefst wil je dat de situatie anders is, maar je merkt dat je de grip juist steeds meer aan het kwijtraken bent.

In tijden van spanning worden jouw gewoonten meer en meer zichtbaar: je leeft op het ‘standje overleven’. Waar je jezelf in rustige tijden nog wel ‘in control’ kunt houden, wordt dat lastiger naarmate een situatie nijpender wordt. In tijden van crisis is de kans groot dat je in een transitie belandt: het leven kan en zal niet meer hetzelfde zijn. Deze periode kun je bewust aangrijpen om te leren omgaan met onzekerheid, onrust, onwetendheid en ongemak. Jouw leven wordt daardoor meer moeiteloos in tijden van moeite.

GRATIS ONLINE TRAINING

Het programma is opgenomen op Ibiza, dus de beelden inspireren en de inhoud geeft je inzicht. BOMEC geeft je namelijk de gelegenheid om op 1 A4-tje te zien waar je vastloopt!

Wil je ook meer inzicht in de situatie waarin je zit krijgen en meer vanuit rust kunnen handelen?
Meld je dan nu aan en doe mee!

online programma bewust omgaan met een crisis

De online training bestaat uit drie onderdelen, verdeeld over drie weken:

1. Bewust omgaan met een crisis
2. Regie pakken over jouw leven
3. Al onze gekheid op een stokje.

Je ontvangt iedere week een mail van mij met daarin:

  • een trainingsvideo
  • een worksheet
  • de mogelijkheid om een gratis Skypegesprek met mij in te plannen.

De reflectievragen bieden jou de kans inzicht te krijgen in jouw situatie. Je wordt je meer bewust van je gedachten, handelingen en gevoelens, waardoor je bewuster kunt leven en werken.

Ik houd ervan om mensen bewust te maken omdat ik erin geloof dat daarmee het leven zoveel interessanter, liefdevoller en moeitelozer is. Het leven gaat meer stromen, als vanzelf. Daarom begeleid ik mensen zoals jij en ondersteun ik je graag tijdens jouw leerproces. Wil je ontdekken of jij meer zelfinzicht krijgt door het gratis online programma ‘Bewust omgaan met een crisis’ te volgen? Meld je dan nu aan.

Scroll naar top