Bestel nu!

Failliet zo gek nog niet – bewust omgaan met een crisis

€ 24,22 (incl. BTW en incl. verzendkosten)

Eind 2014 stonden alle stoplichten in mijn leven op rood. Ik kon niet anders dan inzien dat doorgaan op dezelfde voet zou betekenen dat ik af zou stevenen op een zakelijk en innerlijk faillissement. Vanaf november 2015 ging ik op reis naar Thailand, Parijs en Ibiza en tijdens deze (innerlijke) reis heb ik mijn ervaringen rond het ondernemerschap in een breder perspectief geplaatst zodat het voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke en zakelijke groei, interessant is om te lezen.

fzgnn-boek
schermafbeelding-2016-11-17-om-16-29-06

Het boek in een notendop

In het boek beschrijf ik, na het delen van mijn eigen ervaringen als ondernemer, hoe een zakelijk faillissement verloopt. Dat is niet alleen handig voor ondernemers die zich grondig willen voorbereiden op wat zij liever willen voorkomen. Ook ondernemers die afstevenen op een faillissement en de noodzaak voelen om precies te weten wat een faillissement omvat, kunnen dit boek zonder schaamte bestellen door op bestel button te klikken. Daarnaast is het lezen van dit boek aan te raden voor al die stuurlui die aan wal staan op het moment dat een bedrijf omvalt. Lees het boek en je weet meer waar je het over hebt als je een schip hebt zien zinken.

Niet eerder werd een burn-out of overspannenheid benoemd als een innerlijk faillissement. In mijn boek ga ik in op de positieve werking van jezelf ‘failliet verklaren’ op het moment dat je vastgelopen bent in je leven en/of werk. Ruim 500 ervaringsdeskundigen hebben relevante informatie gedeeld en jij leest er alles over het boek. In de laatste hoofdstukken schrijf ik over transities, oplossingen en stel ik vragen. En natuurlijk wens ik niemand een faillissement toe, maar stel, het speelt in je leven: lees dan het laatste hoofdstuk. Daar vind je 60 redenen waarom failliet zo gek nog niet is.

Een innerlijk faillissement geeft je de kans te groeien!

Bestel nu!

Je kunt het boek bestellen via de button op deze pagina. Je krijgt het boek binnen twee werkdagen thuisgestuurd. Laat in het opmerkingenveld even weten of je een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen.

remy-gieling

Remy Gieling

Hoofdredacteur Sprout

"In Failliet zo gek nog niet delen ondernemers op een ongekend openhartige manier de zwaarste momenten uit hun leven. Vanuit een positieve insteek vertellen ze hoe ze er weer bovenop zijn gekomen. Praktisch en inspirerend!"

ivo-valkenburg

Ivo Valkenburg

Ondernemer en auteur van Spirit in Finance

"Debbie deelt in Failliet zo gek nog niet een intiem stukje uit mijn leven rondom ‘failliet’ gaan, zowel materieel als immaterieel. Daarnaast bevat dit boek heel veel pareltjes van wijsheid en rijke ervaringen. Dank je wel Debbie voor je radicale zelfonderzoek en het delen van je ervaringen met ons allemaal."

ivo-valkenburg

Jan Bommerez

Auteur van 'Kun je een rups laten vliegen?'

"In dit inspirerende boek staan geen verhalen van mislukkelingen maar verhalen van moedige mensen. Ga maar na: niemand vindt zijn of haar diepste kracht zonder zware beproevingen te overwinnen. Zakelijk of innerlijk failliet gaan, kan net als bij de rups die vlinder wordt, een vorm van sterven betekenen. Maar de transformatie die dit proces teweeg kan brengen, geeft een ongekende kracht."

Scroll naar top