Individuele coaching

Deze vorm van begeleiding pakt je beet, lift je op en biedt je kansen.
Kansen op een doorbraak in een richting die voor jou klopt.

Als ondernemer, leider en professional weet je dat succes valt of staat met jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Je bent je bewust dat jij jezelf overal mee naar toe neemt.

Jezelf recht in de spiegel aankijken resulteert in meer zelfkennis en daarmee is het de meest effectieve bron om in beweging te komen in een richting die bij jou past.

“DAT WAT VANZELF STROOMT, GAAT EEN RICHTING OP DIE KLOPT”

Debbie Molhuizen coaching

Ik ben Debbie Molhuizen en ik begeleid ondernemende geesten zoals jij, bij vragen die spelen rond leven en werk. Als Algemeen Sociaal Wetenschapper heb ik geleerd naar vraagstukken te kijken vanuit een multidisciplinaire invalshoek. Naast sociale- en organisatiepsychologie, heb ik mij verdiept in sociologie, culturele antropologie, management en organisatie ontwikkeling. Later heb ik een studie lichaamsgerichte psychotherapie en diverse opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en traumaverwerking gevolgd.

Juist door deze brede kijk, heb ik het vermogen om jouw vraagstuk snel te doorgronden zodat we het over de kern kunnen hebben. Dat ik inmiddels bijna 20 jaar onderneem en twee bedrijven heb opgericht én ook weer heb afgebouwd, maakt mij tot een all round business coach, die alles weet van starten en stoppen.

Hoe werkt coaching?

Tijdens de coaching maak jij kennis met de kracht van jouw denken, leer je jouw emoties voelen en maak je verbinding met jouw intuïtie. Door te vertragen en stil te staan bij wat jouw kern raakt, ga je bewust, helder en krachtig leven & werken.

We doorlopen drie fasen:

  • Vertragen – daarin word je je bewust van wat er speelt.
  • Verstillen – daarin ga je bewust leren zijn met wat er is, zonder dat het direct anders hoeft.
  • Verstaan – door de stilte heb je jouw eigen antwoorden kunnen horen en ben je in staat jouw (nieuwe) koers te gaan volgen.

Ik werk graag met en voor ondernemende geesten die het vermogen hebben in hun eigen spiegel te kijken. De meerwaarde van zelfreflectie is inmiddels helder en het is bekend dat gecoacht worden soms lastig kan zijn, maar tegelijk ook meer dan de moeite waard is.

Fasen tussentijd

Door snel naar de kern te gaan en te gaan luisteren naar jouw eigen antwoorden, kom jij in beweging. De wijze waarop ik begeleid is dan ook niet weggelegd voor mensen die geneigd zijn naar anderen te wijzen als reden van gedoe. Ook de quick wins en de trukendoos worden buiten beschouwing gelaten. Wat niet wil zeggen dat we niet lekker door kunnen pakken!

Aanpak
Individuele coaching biedt je de mogelijkheid de beste versie van jezelf naar boven te halen. Tijdens een intake- en kennismakingsgesprek bespreken we jouw achtergrond en bepalen we jouw leervragen. Je ontvangt vervolgens een voorstel van mij, waarin ik beschrijf wat ik jou heb horen zeggen en waarin ik aangeef wat de aanpak zal zijn. In het voorstel neem ik ook een investeringsoverzicht op. Na akkoord gaan we aan de slag. Afspraken worden in overleg bepaald.

Laat hieronder je gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen om een intakegesprek te plannen.

“DOEN EN LATEN WAT KLOPT, VRAAGT OM MOED OM TE DOEN EN LATEN WAT KLOPT”

Ingeborg van Meggelen

Ingeborg van Meggelen

community bouwer – Net Even Anders

"Ik heb Debbie gevraagd mij te coachen omdat ik merkte dat ze met kleine opmerkingen, een wereld in mij opende. Ik wil een cirkel waar ik me in opgesloten voelde, doorbreken.  Daar houd ik wel van, dat gecommitteerde mensen vragen stellen en mij teruggeven wat ze me horen zeggen. Dan borrelen als het ware de antwoorden en acties vanuit mijn diepste binnenste naar buiten, want daar zitten immers mijn antwoorden.

Debbie is niet iemand die me zegt of adviseert wat ik moet doen. Dat is echt heel waardevol. Ze hanteert verschillende werkmethoden, en past aan daar waar nodig. Haar intuïtieve, liefdevolle en “recht voor zijn raapheid” brengen me echt veel dichter bij mezelf dan ooit tevoren.

Ik ben erg dankbaar dat ze in mijn leven is, en kan je haar van harte aanbevelen."

Leon van Vloten bij coaching

Leon van Vloten

oprichter en directeur Synergie Ingenieurs

"“Ik heb een eigen bedrijf en ik wilde een stap maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik hecht eraan dat mijn eigen ontwikkeling en die van mijn onderneming parallel lopen. En ik realiseer mij dat dit proces bij mij begint. Omdat Debbie geen zakelijk belang heeft, is het prettig met haar te sparren. Ik kan daardoor helemaal open staan. Debbie is, juist omdat zij zelf ook ondernemer is, in staat om op persoonlijk & bedrijfsmatig niveau te ondersteunen in de ontwikkeling van mij als ondernemer. Juist die breedte maakt het heel fijn om door haar begeleid te worden. Debbie staat als coach stevig in haar schoenen. Zij zegt waar het op staat, raakt, verbindt en zij is zakelijk en ook warm. Zij weet snel de juiste snaar te raken en zij voelt goed aan wat er speelt. Door haar vrouwelijke en liefdevolle aanpak ontstaat vertrouwen waardoor ik in alle openheid kan onderzoeken waar ik mij persoonlijk kan ontwikkelen zodat ook mijn bedrijf zich weer verder ontwikkelt."

Annemarie Joosen bij coaching

Annemarie Joosen

Hoofd Marketing Marktplaats

"“In 2012 ben ik gestart met een coaching traject bij Debbie Molhuizen toen zij nog directeur was van De Tussentijd. Mijn coachvraag was ontstaan op de werkvloer waar ik heel gedreven en gepassioneerd mijn marketing team leidde, maar op momenten onder druk ook kon verharden. Debbie is in staat om hoofd en hart bij elkaar te brengen, zonder dat het vaag wordt. Ze heeft mij contact leren maken met mijn creativiteit en gevoel op een manier die liefdevol en verbindend was en tegelijkertijd ook prikkelend en cognitief goed te volgen. Tijdens deze coaching sessies heb ik geleerd om beter naar mijn eigen lichaam te luisteren en kan ik beter mijn grenzen aangeven. In mei 2016 ging ik mee naar Ibiza en tijdens de retraite die Debbie begeleidde heb ik een stuk van mezelf herontdekt en ik geniet, samen met mijn omgeving, nog steeds van deze reis.“"

Marieke Hildenbrant bij coaching

Marieke Hildenbrant

coach – MILD

"De reden dat ik door jou gecoacht wilde worden, is dat jouw verhaal en het lopen van je levenspad resoneerde met de weg die ik als coach zelf ga. Ik voel herkenning bij het lezen van je website en dat wat je deelt in de wereld. Bij het zoeken van een begeleider zocht ik naast iemand die ervaring heeft in het coach vak, vooral ook naar iemand die zijn persoonlijke proces in alle facetten leeft/voorleeft en dat vond ik bij jou. Wat ik van ons coachgesprek herinner is dat ik het leerzaam èn confronterend vond dat jij me direct mijn eigen patronen/ego spiegelde. Ik voelde mezelf verward na afloop, het had me echt geraakt. Het inzicht dat ik na onze sessie had, is dat ik zelf (nog meer) zicht kan krijgen op mijn ego/overtuigingen en patronen op een andere manier dan ik tot dan toe had geleerd. Als begeleider heb ik je als scherp, analytisch en doortastend ervaren."

Margo Hulshof

Margo Hulshof

Diëtiste

"“Bij Debbie voer je geen eindeloze gesprekken waarna je uiteindelijk nog geen stap verder bent gekomen. Zij weet de juiste vragen te stellen waardoor je uiteindelijk zelf tot de kern en een passend antwoord komt: Zo’n “aha moment”. Voor mij was dat met name in de relatiesfeer waar ik echt nog met vraagstukken zat waar ik maar niet goed uitkwam. Debbie heeft mij enorm veel nieuwe inzichten gegeven waar ik nu in de praktijk veel aan heb. Ik heb met name geleerd veel meer op mijn “hart en gevoel” te varen, wat mij meer rust geeft. Ik durf steeds vaker keuzes te maken die voor MIJ kloppen, al zal de buitenwereld ze niet altijd snappen. Het is prettig dat haar coaching positief, toegankelijk maar ook direct is. Debbie luistert oprecht, neemt hier uitgebreid tijd voor en luistert (en voelt) wat je zegt. Door haar toegankelijkheid durfde ik ook echt alles te bespreken waar ik nog vragen over had. Ze weet een bepaalde “veiligheid te creëren waardoor niks “raar” voelt om te bespreken. In het kort voelt haar coaching voor mij alsof losse puzzelstukjes weer op hun plek vallen waardoor je het mooie plaatje opeens weer ziet. Het heeft mij veel ruimte in mijn hoofd en hart gegeven. I thank you for your part in my journey.“"

Herman Onrust bij coaching

Herman Onrust

IT Ontwikkelaar Flusso

"“Ik wil mij graag ontwikkelen op het gebied van soft skills en interpersoonlijke effectiviteit zodat dit mij helpt beter te presteren in mijn werk. Ik kwam bij Debbie voor een intakegesprek omdat een collega IT-er in het verleden goede ervaringen met haar heeft gehad. Na het eerste gesprek had ik ook direct een heel goed gevoel. Debbie heeft het vermogen om een onbekende situatie aan te horen en heel snel met een scherpe analyse te komen, waarin ik mij goed herken. Ik waardeer haar scherpte als het gaat om het aanhoren wat ik te vertellen heb, en daarin snel en op tijd bij te sturen door een vraag te stellen of met treffende theorie aan te vullen. Die directe terugkoppeling is erg prettig. Tijdens de gesprekken met Debbie voel ik mij altijd erg op mijn gemak en heb ik het gevoel dat ik alles kan zeggen. Zij is, zodra de sessie begint, 100% gefocust en ik kan alleen maar bevestigen dat Debbie een echte bewustmaker is."

Laat hieronder je gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.

Scroll naar top